Gebze Sultan Ayhan İlkokulu

Vizyon: Okulumuz gerçek yaşamı eğitim süreci ile bütünleştirmeye çalışırken insan ve doğa sevgisi ilk önceliğimiz olan çevresine ,tarihine, geleceğine duyarlı, araştırabilen ,bilgi teknolojisini insanlığın hizmetine sunabilen, bulunduğu coğrafyaya ve dünyaya sorunların çözümünde milli bilinciyle katkı sağlayabilecek, bilgi üretim ve paylaşım merkezi Atatürk ilkeleri ve yüksek değerlerimizle dünya toplumlarına örnek olabilecek, dünya bilinci yüksek bireylerin yetişmesine önem veren, öğrencilerin etkin öğrenmesini sağlayan okul kültürünü oluşturur.

Misyon: Biz Sultan Ayhan ilkokulu olarak eğitim sistemi içinde ve dışında tarafsızlığımızı koruyarak tüm öğrencilerimize en üst düzeyde eğitim imkanı sunarak onların dünyada; sağ duyulu,başkalarının düşüncelerine saygılı, milli ve manevi değerler bilinci :yüksek adalet,sevgi, hoşgörü duygusu ve kişilik direnciyle donanmış, başarıyı yakalayabilmek için zorlukarı kendisine yaratılmış bir fırsat bilerek, sürekli gelişim ve değişimde ısrarcı, Atatürk ilkerini kendisine rehber edinmiş, özgüveni yüksek, her öğrencinim öğrenebileceğini ilke edinmiş bilimin ve kaliteli eğitimin vaçgeçilmez adresiyiz,

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sultanayhanio.meb.k12.tr

Adres - Yenikent Mah.2424Sk. No7 Gebze

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Yenikent Sağlık Ocağı yanı-Migros Karşısı

Adres - Yenikent Mah.2424Sk. No7 Gebze

Ulaşım Çoban Mustafa Paşa Camii önünden kalkan 417, 418 ve 563 nolu otobüsler ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gebze merkeze 6 km Kocaeli merkeze 48 km